Добре дошли на официалния сайт на ОБЛАСТНА БОЛНИЦА – ГР. ЯМБОЛ

От 130 години в Областната болница на гр. Ямбол се приемат, лекуват и  обгрижват пациенти с различни заболявания. В центъра на ежедневните ни дейности са човекът и неговите здравни нужди. При средногодишно разкрити 269 болнични легла осигуряваме медицински грижи за близо 14000 стационарно болни и 15000 амбулаторно болни (в  т.ч. през спешно отделение) годишно за 120000 население в областта. Като база за обучение съвместно с висшите училища осигуряваме практическо обучение на студенти и специализанти.

+35946682221
office@mbal-yambol.net
УЛ. „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ 30

Проверка на резултати
Последвайте ни!

Честит Световен ден на здравето!

Днес отбелязваме 7 април – Световен ден на здравето и професионален празник на работещите в областта на хуманната медицина.

Скъпи колеги,

Макар да наричаме днешния ден професионален празник, всеки от вас знае, че медицината не е професия, а кауза. Медицината е мисия за цял живот, служене в името на най-важното – опазването на здравето и живота на хората.

Искрена благодарност за всеотдайността и професионализма, които проявявате денонощно, независимо дали е празник или делник! Благодарност за неуморната енергия, която влагате, независимо от трудностите! Бъдете здрави и удовлетворени от благодарността на пациентите!

С уважение,

От ръководството на МБАЛ „Св. Пантелеймон“, гр. Ямбол