Добре дошли на официалния сайт на ОБЛАСТНА БОЛНИЦА – ГР. ЯМБОЛ

От 130 години в Областната болница на гр. Ямбол се приемат, лекуват и  обгрижват пациенти с различни заболявания. В центъра на ежедневните ни дейности са човекът и неговите здравни нужди. При средногодишно разкрити 269 болнични легла осигуряваме медицински грижи за близо 14000 стационарно болни и 15000 амбулаторно болни (в  т.ч. през спешно отделение) годишно за 120000 население в областта. Като база за обучение съвместно с висшите училища осигуряваме практическо обучение на студенти и специализанти.

+35946682221
office@mbal-yambol.net
УЛ. „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ 30

Проверка на резултати
Последвайте ни!

Родени твърде рано: медицински и социални аспекти в развитието на недоносените деца

Екипът на Здравно-консултативен център за майчино и детско здраве към МБАЛ ,,Свети Пантелеймон” – Ямбол участва онлайн в конференция ,,Родени твърде рано: медицински и социални аспекти в развитието на недоносените деца”.

Събитието се проведе на 17 ноември от 9:30 часа в Capital Fort (бул.,,Цариградско шосе” 90), гр.София и се организира за трета поредна година по случай Световния ден на недоносените деца от Фондация ,,Нашите недоносени деца”, съвместно с Българската асоциация по неонатология.

Конференцията събра водещи медицински експерти и специалисти от страната и чужбина с опит в грижата за недоносените деца и даде възможност те да споделят знанията си с техни колеги, специализанти, здравни работници и родители.

Събитието се проведе в хибриден формат – присъствено и онлайн, за да се даде възможност да достигне до колкото се може по-широка аудитория.