Отделение по физикална и рехабилитационна медицина

В отделението се извършва физикално лечение и рехабилитация на заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични заболявания, хирургични и вътрешни заболявания, УНГ заболявания, хронични гинекологични заболявания, детски заболявания – от възпалително естество и последици от родова травма. Провежда се рехабилитация на последици от увреждания вследствие лечение на онкологични заболявания. Осигуряват се и  ранна болнична рехабилитация след острия стадий на исхемичен и хеморагичен мозъчен инсулт, инфаркт на миокарда. Осъществява се физикална терапия и рехабилитация при болести на централната и периферна нервна система,  болести на опорно-двигателния апарат.
В отделението се извършват електролечение, кинезитерапия, термотерапия, функционални изследвания, мануална терапия, тракционна терапия, лазертерапия.

Дейността е непрекъсната и 24 часа в денонощието.

Д-р Наталия Добрева
Началник отделение

 

Д-р Наталия Василева Добрева е завършила медицина в Медицинския университет – Стара Загора през 1994 г. През 1995 г. постъпва на работа МБАЛ „Свети Пантелеймон“ – гр. Ямбол. През 2000 г. взима специалност по Физикална и рехабилитационна медицина. От 2003 г. е началник на отделението по Физикална и рехабилитационна медицина.

 

 

 

 

 

 

 

 

Част от екипа на отделението по физикална и рехабилитационна медицина

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информация за контакти

Телефон

Регистратура 046 682 261/0878951535

Стационарен 046 682 209/046 682 244

Мобилен

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide